Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима міксер вершкове масло весна › Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі
Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Настав час зміцнити свій організм чим-небудь пікантним і корисним. І ми знаємо, якій страві це під силу! Спробуйте вишуканий десерт, який і сьогодні подають на чайних англійських церемоніях, - апельсиновий пудинг. Вишуканий десерт "pudding", ще колись дуже давно був вершково-вівсяною кашею на м'ясному бульйоні, тепер перетворився в ніжний, незвичайний десерт. Його колір і запах піднімає настрій, а смак дарує неземне задоволення. На своїй батьківщині, в Англії, солодка страва вважається традиційною і прикрашає переважно різдвяний стіл. Різноманітності англійського десерту дуже багато, але ми хочемо звернути вашу увагу на пудинг з апельсиновим соком. Пориньте в помаранчевий настрій англійської кухні!

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Вершкове масло — 150 г.
  2. 2. Борошно — 100 г.
  3. 3. Яйце — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 125 г.
  5. 5. Цедра апельсину — 2 шт.
  6. 6. Ванільний цукор — 10 г.
  7. 7. Мед — 2 ст. л.
  8. 8. Апельсиновий сік — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для бісквіта підготувати 100 г. вершкового масла, 100 г. муки, цукор, 2 яйця, цедра двох апельсинів, 10 г. ванільного цукру. Збити інгредієнти міксером до однорідності.

  2. Приготувати соус. Мед, вершкове масло, апельсиновий сік помістити в каструлю. Поставити її на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.

  3. Порційні вогнетривкі форми (можна узяти келихи) змастити маслом. Потім посипати борошном. У кожну форму влити 1 ст. л. апельсинового соусу, зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою. Зробити проколи в плівці ножем.

  4. Поставити форми в мікрохвильову піч і випікати 5 хвилин (потужність 650 Ватів). Готовий пудинг полити соусом, що залишився. Прикрасити часточками  апельсина.