![Печиво з абрикосами та лимонною глазур'ю](https://img2.zakaz.ua/uploadb397f80c0d55edf9372da99e042de16e.jpg.350x.jpg)
Печиво з абрикосами та лимонною глазур'ю
- 1. Масло вершкове — 100 г.
- 2. Цукор — 80 г
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Молоко — 1 ст. л.
- 5. Борошно — 250 г.
- 6. Абрикоси — 800 г.
- 7. Цукрова пудра — 120 г.
- 8. Лимон — 50 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло розм'якшити і міксером збити з цукром.
Продовжуючи збивати, додати яйце і молоко.
Просіяти борошно і змішати з яєчно-масляною сумішшю. Замісити м'яке тісто.
На присипаному борошном столі розкачати тісто в пласт товщиною близько 3-4 мм.
Вирізати з нього кружечки діаметром близько 6 см.
Розігріти духовку до 180ºС.
Деко застелити пергаментом, викласти на нього кружечки з тіста. Поставити в духовку на 12-15 хв.
Залишити печиво на деко на 10 хв., потім перекласти на решітку і повністю охолодити.
Половинки абрикосів викласти на паперові рушники, дати їм обсохнути.
Для глазурі в цукрову пудру додавати потроху лимонний сік, перемішуючи виделкою.
Нанести глазур на кожне печиво. У центр печива покласти половинки абрикос. Дати глазурі застигнути.