Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська другі страви осінь › Телятина в пармезані та розмарині
Телятина в пармезані та розмарині

Телятина в пармезані та розмарині

Дивно, але цю типову італійську страву Ви не зустрінете в ресторанах Італії. Телятина в пармезані та розмарині – дивовижно ніжні відбивні з соковитого телячого м'яса в хрусткій паніровці. Спеції та розмарин надають м'ясу тонкий, пряний аромат. А ніжний сир створює вершкову основу. Завдяки своїй цінності і унікальним італійським традиціям сироваріння пармезан називають «королем сирів». Після обсмаження часнику в олії, приберіть його зі сковороди. Часниковий аромат отримає і олія, і м'ясо телятини. Порада наостанок: якщо хочете отримати більш хрустку скоринку відбивних, занурте кілька разів їх у збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Відбивні телячі — 4 шт.
  2. 2. Сухарі товчені — 150 г.
  3. 3. Сир пармезан — 75 г.
  4. 4. Розмарин — 1 ст. л.
  5. 5. Спеції — за смаком
  6. 6. Яйце куряче — 2 шт.
  7. 7. Олія оливкова — 3 ст. л.
  8. 8. Масло вершкове — 60 г.
  9. 9. Часник — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.

  2. У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.

  3. Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.

  4. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.

  5. Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.