Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна вечеря літо › Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею
Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею

Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею

Рецепти шведської кухні не дуже-то витіюваті. Шведська кухня нагадує страви інших північних народів. За своїм стилем шведська кухня дуже поживна і калорійна, так як суворий і морозний клімат того вимагає. Наші звичайні страви, наприклад, котлети, шведи готують по-своєму. Сьогодні ми вам і представляємо рецепт шведських котлет з буряком і смаженою цибулею. Так уже склалося історично, що в більшості рецептів традиційної шведської кухні ви не зустрінете занадто багато свіжих овочів. У дану страву ми будемо додавати варений буряк. Він у шведів користується особливою популярністю. Котлетам буряк буде надавати пікантності і пофарбує їх у цікавий буряковий колір. Смак у котлет з буряком неповторний.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свинячо-яловичий фарш — 300 г.
  2. 2. Цибуля — 100 г.
  3. 3. Варений буряк — 100 г.
  4. 4. Панірувальні сухарі — 3 ст. л.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.

  2. Варений буряк натерти на дрібній терці.

  3. До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.

  4. Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.

  5. На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.

  6. При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.