Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › "Спиральки"
"Спиральки"

"Спиральки"

Пропонуємо вашій увазі рецепт прекрасної закуски. Така закуска дуже добре прийдеться на святковий стіл. Адже, виглядає вона дійсно дуже ошатно, красиво, яскраво і святково. До того ж, все що так красиво виглядає нам завжди хочеться з'їсти. Буває, звичайно навпаки, що здавалося б гарна страва - спробували, а виявилося не так як ми думали, не зовсім смачно. Але, будьте впевнені, такого не станеться у випадку із "Спіральками". У цій страві все дуже продумано і всі інгредієнти досить тонко між собою поєднуються. Тому смак у нашої закуски буде дуже приємний. А болгарський перець додасть цьому смаку пікантності. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Листкове тісто — 500 г.
  2. 2. Болгарський перець — 450 г.
  3. 3. Шинка — 200 г.
  4. 4. Сир — 200 г.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку і сир порізати кубиками.

  2. Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.

  3. Змішати сир, шинку і перець.

  4. Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.

  5. Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.

  6. Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.

  7. Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.

  8. Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.