Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › Спагеті з кабачків і моркви
Спагеті з кабачків і моркви

Спагеті з кабачків і моркви

Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Кабачок — 200 г.
  2. 2. Морква — 200 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  5. 5. Приправа для овочів — 1 ч. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Кунжут — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву почистити, нашаткувати.

  2. Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.

  3. Цибулю почистити, нарізати півкільцями.

  4. Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.

  5. Додати моркву, смажити 10 хвилин.

  6. Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.