Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита європейська › Суп із морепродуктами
Суп із морепродуктами

Суп із морепродуктами

Типовими морепродуктами є: кальмари, креветки, восьминоги, лангусти, омари, мідії. Завдяки високому вмісту в морепродуктах білків, вони є дуже цінним продуктом. Тому вживання страв з морепродуктів під час дотримання дієт є необхідним, так як морепродукти до того ж містять мало калорій. Морепродукти дуже широко використовуються в стравах французької, іспанської, італійської та так званої «середземноморської» кухонь. Сьогодні ми з вами займемося приготуванням першої страви з морепродуктів, яка є дуже поширена на території Середземномор'я. Готується вона не дуже довго, але задоволення від її споживання ви будете отримувати ще довго. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Філе судака — 300 г.
  2. 2. Морепродукти — 500 г.
  3. 3. Цибуля — 150 г.
  4. 4. Рис — 100 г.
  5. 5. Часник — 3 зубчика
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Вода — 2,5 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити рис до готовності.

  2. Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити на олії в каструлі. Філе риби нарізати невеликими шматками. Додати до цибулі. Смажити протягом 5 хвилин.

  3. Залити 2,5 л. води.

  4. Коли вода закипить, додати морепродукти, посолити, поперчити, варити 2-3 хвилини.

  5. Після цього додати рис і варити ще протягом 2 хвилин.

  6. В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник.