![Здобні булочки](https://img3.zakaz.ua/upload842412c86286d9c596a83df3e0e61851.jpg.350x.jpg)
Здобні булочки
- 1. Молоко — 500 г.
- 2. Масло кисло-вершкове — 200 г.
- 3. Борошно — 1200 г.
- 4. Дріжджі сухі — 11 г.
- 5. Цукор — 150 г.
- 6. Яйця — 2 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У теплому молоці розчинити дріжджі, додати половину борошна, розмішати.
Поставити в тепле місце на 30 хвилин. Додати цукор, розм'якшене масло, яйця, після чого перемішати. Додати решту борошна і знову перемішати. Тісто не повинно прилипати до рук, але і не повинно бути крутим.
Тісто поставити на годину в тепле місце, потім розділити на 3 частини (щоб зручніше було розкочувати). Кожну частину розкачати завтовшки близько 3-4 мм., посипати цукром (можна з корицею або маком).
Згорнути в рулет, нарізати рулет на шматочки шириною близько 3-4 см. У кожному шматочку зробити надріз, не доходячи до кінця - вивернути. Деко змастити олією або застелити папером для випічки.
Викласти булочки, дати їм трохи (близько 20 хвилин) постояти. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 25-30 хвилин.