Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна птиця вечеря літо › Салат "Родзинка"
Салат "Родзинка"

Салат "Родзинка"

Як і у всіх салатах з куркою, в цьому салаті є соковиті інгредієнти, які надають сухій курці м'який і соковитий смак. Це болгарський перець, а також шматочки ніжної шинки і пікантних маринованих грибів. За бажанням, шинку можна взяти копчену. Також цей салат можна робити і з індичатиною. Родзинкою салату є родзинки, які злегка підсолоджують, і соковиті шматочки консервованого ананаса. Родзинки при бажанні можна замінити сушеною вишнею для різноманітності. Салат виходить ситним, смачним і оригінально прикрашеним, завдяки чому він стане знахідкою для будь-якого святкового столу.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе куряче — 200 г.
  2. 2. Шинка — 200 г.
  3. 3. Болгарський перець — 1,5 шт.
  4. 4. Консервовані гриби — 200 г.
  5. 5. Консервовані ананаси — 200 г.
  6. 6. Волоські горіхи — 30 г.
  7. 7. Родзинки — 30 г.
  8. 8. Майонез — за смаком
  9. 9. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.

  2. Перець нарізати кубиками.

  3. Родзинки залити окропом на 5 хвилин.

  4. З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.

  5. Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.

  6. Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.