Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна українська салати вечеря › Салат із яблук із селерою і горіхами
Салат із яблук із селерою і горіхами

Салат із яблук із селерою і горіхами

Пропонуємо вам приготувати неймовірно корисний салат - салат із яблук із селерою і горіхами. Селера - це багате джерело органічного натрію, що підвищує засвоюваність організмом поживних речовин. Він володіє лікарської цінністю, оскільки є чудовим джерелом вітаміну A, K, C і бета-каротину, дієтичної клітковини і багатьох інших необхідних мікроелементів. Яблуко дуже вітамінний фрукт. Крім цього, воно містить у значній кількості залізо, а значить яблуко слід вживати хворим на анемію. А волоський горіх корисно вживати при поганій екології, так як він прекрасно виводить токсини і радіацію з організму. Ось таким корисним салатиком насолодіться сьогодні за вечерею.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кислі яблука — 3 шт.
  2. 2. Лимон — 2 шт.
  3. 3. Волоські горіхи — 75 г.
  4. 4. Овочевий бульйон — 500 мл.
  5. 5. Селера — 1 пучок
  6. 6. Йогурт — 150 г.
  7. 7. Вершки — 50 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Цукор — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Додати в яблука сік 1 лимона.

  2. Селеру очистити. 250 г. черешків порізати шматочками по 2 см. Відварити до м'якості в овочевому бульйоні. Вийняти шумівкою, висушити і змішати з яблуками. Додати нарублені горіхи.

  3. Для приготування соусу вичавити сік одного лимона, змішати з йогуртом і вершками. Приправити сіллю, перцем і дрібкою цукру. Влити в салат. Перемішати.