Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита європейська › Салат "Грандж" із пікантною заправкою
Салат "Грандж" із пікантною заправкою

Салат "Грандж" із пікантною заправкою

Сьогодні ми вам дуже радимо приготувати салат "Грандж" із пікантною заправкою. Набір продуктів, який необхідний для даної страви не дуже складний. Та й часу на приготування цього салату у вас піде небагато. Враховуючи ці переваги, салат ще і буде приємним сюрпризом для вас і ваших близьких. Цей салат незвичайний завдяки поєднанню простих інгредієнтів і пікантної заправки. Він дуже поживний. Заправка на основі майонезу, огіркового розсолу і французької гірчиці відмінно об'єднають в єдину команду всі інгредієнти салату. Дуже пікантно ця команда разом із зернами гірчиці буде похрустувати у вас на зубах. Салат відмінно підійде до гарніру з рису. Вийде дуже смачно!

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Оцет яблучний — 30 г.
  2. 2. Цукор — 3 г.
  3. 3. Цибуля фіолетова — 1 шт.
  4. 4. Шинка — 150 г.
  5. 5. Яйце — 3 шт.
  6. 6. Майонез — 85 г.
  7. 7. Сіль — 5 г.
  8. 8. Гірчиця в зернах — 15 г.
  9. 9. Огірок солоний — 2 шт.
  10. 10. Квасоля стручкова заморожена — 150 г.
  11. 11. Перець чорний мелений — 5 г.
  12. 12. Розсіл огірковий — 50 мл.
  13. 13. Олія — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку відварити квасолю в підсоленій воді до готовності, коли вона буде готова - одразу з окропу перекласти її у крижану воду для збереження кольору на 1 хвилину, потім воду злити, квасолю викласти на паперовий рушник, щоб непотрібна вода стекла. Таким чином, стручкова квасоля готова. Тепер підготувати цибулю. Почистити її та порізати тонкими напівкільцями. Далі необхідно замаринувати цибулю. Для маринаду теплу кип'ячену воду з'єднати з яблучним оцтом, цукром та сіллю, залити цибулю та залишити маринуватися хвилин 10. Після цього, воду злити. Маринована цибуля готова.

  2. Тепер яйця та майонез (2 столові ложки) збити вінчиком. На соняшниковій олії обсмажити тонкі омлети із отриманої яєчно-майонезної суміші. Всього виходить 5 тонких яєчних млинців.

  3. Шинку також нарізати смужками. Солоні огірки також нарізати смужками такого ж розміру як і шинка. З'єднати підготовлені огірки, шинку, шматочки яєчних млинців. Перемішати.

  4. Підготувати заправку для салату. З'єднати майонез, французьку гірчицю у зернах, огірковий розсіл. Перемішати всі компоненти вінчиком. Посолити та поперчити заправку за смаком. Ще раз перемішати. Заправка готова. Додати до салату мариновану цибулю та сручкову квасолю. Заправити салат. Ретельно, але акуратно, перемішати всі інгредієнти, дати салату настоятися півгодини, а вже потім можна подавати до столу.