Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › Гарбузово-рисовий пудинг
Гарбузово-рисовий пудинг

Гарбузово-рисовий пудинг

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.

Кількість порцій 8
Час приготування 35 хв

  1. 1. Рис — 450 г.
  2. 2. Молоко — 1 л.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Терта цедра апельсина — 1 ч. л.
  5. 5. Апельсиновий сік — 100 г.
  6. 6. Гарбуз — 200 г.
  7. 7. Сіль — за смаков
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.

  2. Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.

  3. Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.