Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна українська випічка зима › Печиво з родзинками
Печиво з родзинками

Печиво з родзинками

Напевно, немає нічого кращого, ніж домашнє печиво. Важко передати відчуття, коли воно тільки-тільки з духовки, ще над ним клубочиться пара, коли воно ще зовсім тепле, хрустке і м'яке. Якщо ви також любите домашню випічку, і у вас безліч рецептів такого смачного печива, тоді ще один вам точно не завадить. Найголовніший плюс домашнього печива - це те, що зроблено воно вами з бажанням подарувати приємні хвилини своїм рідним і близьким. Смак такого печива забути складно, тому постарайтеся балувати себе і своїх рідних їм якомога частіше. Хоча таке печиво буде доречним навіть за святковим столом. Повірте, ваші гості оцінять ваші старання.

Кількість порцій 12
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Вершкове масло — 200 г.
  4. 4. Родзинки — 100 г.
  5. 5. Сіль — 2 г.
  6. 6. Яйця — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Щоб родзинки стали більш м'якими, їх потрібно залити гарячою водою і дати постояти декілька хвилин. Потім злити воду і обсушити родзинки.

  2. Далі необхідно розпочати приготування тіста. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло з цукром і яйцями, додати дрібку солі.

  3. Потім в підготовлену суміш додати борошно і вимісити тісто.

  4. Готовому тісту треба постояти годину в прохолодному місці.

  5. Коли тісто постоїть, можна розпочинати формувати печиво. Для цього тісто потрібно розрізати на два шматки. З кожного зробити ковбаску і порізати на кружечки.

  6. Також можна розкачати тісто в шар, завтовшки 4-6 мм. і вирізати за допомогою склянки кружечки.

  7. Далі печиво потрібно викласти на деко, встелене пекарським папером і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

  8. Печиво має стати золотистого кольору.