Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна російська випічка зима › Печиво на розсолі
Печиво на розсолі

Печиво на розсолі

Печиво на розсолі - просте у приготуванні і одне з самих дешевих за витратами печиво. Цей рецепт, без сумніву, візьмуть на замітку люди, що дотримуються посту, адже в переліку інгредієнтів немає ні яєць, ні молочних продуктів. Який розсіл використовувати? Можна помідорний, а можна огірковий. Головне, щоб він був смачним. Для додання випічці рихлості додають розпушувач. Замість 2-х чайних ложок розпушувача можна взяти 1 чайну ложку соди..Печиво, приготоване на розсолі, виходить трішечки солонуватим з ледь вловимим пряним смаком. Якщо Ви хочете, щоб печиво вийшло більш хрустким, розкатайте тісто трохи тонше. Рослинну олію бажано використовувати без запаху.

Кількість порцій 10
Час приготування 35 хв

  1. 1. Розсіл (краще помідорний, але можна і з огірків) — 16 ст. л.
  2. 2. Соняшникова олія — 16 ст. л.
  3. 3. Цукор — 16 ст. л.
  4. 4. Борошно — 400 г.
  5. 5. Розпушувач — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розсіл змішати з маслом.

  2. Додати цукор.

  3. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.

  4. Розкачати тісто завтовшки близько 5 мм.

  5. За допомогою формочок вирізати фігурки.

  6. Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.