Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита європейська перші страви › Італійський суп із курки
Італійський суп із курки

Італійський суп із курки

Для італійської кухні традиційними є різноманітні супи. Італійський суп з курки - смачне ароматне блюдо, яке чудово підійде як для сімейних обідів, так і для святкового столу. Часу на приготування цього супу знадобиться небагато, варити його можна в будь-яку пору року. Часто при приготуванні цієї страви в нього додають вершки, а використання середземноморських трав надає йому італійський колорит і різноманітність смаків. Суп виходить ситним і насиченим, подавати його можна посипавши меленим перцем і зеленню.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курячий бульйон — 1,5 л.
  2. 2. Куряче філе — 220 г.
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Морква — 1 шт.
  6. 6. Соняшникова олія — 5 ст. л.
  7. 7. Білі гриби — 3 шт.
  8. 8. Борошно — 1 ст. л.
  9. 9. Лавровий лист — 1 шт.
  10. 10. Чорний перець мелений — за смаком
  11. 11. Кінза — за смаком
  12. 12. Петрушка — за смаком
  13. 13. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.

  2. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.

  3. Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.

  4. Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.

  5. Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.

  6. В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).

  7. М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.

  8. Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.