Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий вершкове масло осінь › Індійські тістечка "Ладу"
Індійські тістечка  "Ладу"

Індійські тістечка "Ладу"

Індійські тістечка "Ладу" - ласощі, які готують із нутовой або горохової муки, мелених горіхів і прянощів. Вони являють собою солодкі, пряні кульки, що тануть у роті. Такі солодощі готують в Індії у свята, особливо популярні вони у Північній Індії. Рецептів приготування цих ласощів існує безліч. "Ладу" можна надати форму кульок, а можна скористатися спеціальними формочками для цукерок. У будь-якому випадку Ви залишитеся задоволені результатом.

Кількість порцій 70
Час приготування 8 хв

  1. 1. Кардамон — 6 шт.
  2. 2. Кокосова стружка — 20 г.
  3. 3. Кориця мелена — 1 ч. л.
  4. 4. Масло вершкове — 450 г.
  5. 5. Борошно нутове (або горохове) — 400 г.
  6. 6. Мускатний горіх мелений — 5 г.
  7. 7. Цукрова пудра — 250 г.
  8. 8. Фундук (лісовий горіх) — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підсушити на сухій сковороді горіхи, зняти лушпиння і подрібнити в ступці або качалкою.

  2. Вершкове масло розтопити в сковороді з товстим дном.

  3. Додати нутове (або горохове) борошно і періодично помішуючи залишити на 15 хвилин на маленькому вогні, незабаром з'явиться горіховий аромат.

  4. Потім додати мелене насіння кардамону, корицю і мускатний горіх, а також горіхи і кокосову стружку. Все ретельно перемішати і тримати на вогні ще близько 2-3 хвилин поки спеції не розкриють свій аромат.

  5. Далі зняти сковороду з вогню і додати цукрову пудру. Ретельно все перемішати, розбиваючи грудки.

  6. Перемістити масу в тарілку і остудити до кімнатної температури.

  7. Потім, змочивши руки у воді, скачати кульки розміром з волоський горіх або більше. При бажанні прикрасити горіхами. Поставити в холодне місце на 30 хвилин. Десерт готовий!