Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська весна › Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка

Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка

Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Авокадо — 1 шт.
  2. 2. Помідори — 3 шт.
  3. 3. Базилік — 2 шт.
  4. 4. Крупа гречана — 50 г.
  5. 5. Вода — 150 мл.
  6. 6. Лимони — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Сир бринза — за смаком
  9. 9. Насіння гарбуза очищене — за смаком
  10. 10. Фісташки зелені — за смаком
  11. 11. Соус табаско — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.

  2. Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.

  3. Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.

  4. Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.

  5. При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.