Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита угорська обід › Хлібний суп зі шкварками
Хлібний суп зі шкварками

Хлібний суп зі шкварками

Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Пиво — 500 мл.
  2. 2. Сало — 100 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт..
  4. 4. Цибуля порей — 1 шт.
  5. 5. Білий хліб — 200 г.
  6. 6. М'ясний бульйон — 1 л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.

  2. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.

  3. Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.

  4. Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.

  5. Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.

  6. Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.