Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна десерти борошно зима › Халва домашня по-вірменськи
Халва домашня по-вірменськи

Халва домашня по-вірменськи

Ви теж любите халву? Тепер готуйте улюблені ласощі вдома. Рецепт неймовірно простий. Однак будьте уважні: борошно має властивість швидко згоряти. Додаючи в борошно цукровий сироп, помішуйте отриману масу до зникнення грудочок. Не бійтеся експериментувати, додайте на сковороду в суміш шматочки горішків (арахіс або волоські) і трохи меду. Або масу, що охолола, викласти на харчову плівку, розрівняти, щоб вийшов прямокутник, розкласти шматочки горіхів по всій поверхні і згорнути халву в рулет. Півгодини і на Вашому столі смачна халва по-вірменськи. Справжнє свято для ласунів. Зберігатися така халва може два дні при кімнатній температурі.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 1 кг.
  2. 2. Масло вершкове — 200 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Вода — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно висипати на сковороду, додати заздалегідь розтоплене вершкове масло.

  2. Поставити на вогонь, змішувати поки маса не стане розсипчастою золотистого кольору. Додати в сковороду цукор і окріп, постійно змішувати до отримання однорідної маси.

  3. Отриману масу викласти у форму, остудити.