Пиріг із капустою
- 1. Борошно — 400 г.
- 2. Цукор — 1 ст. л.
- 3. Вершкове масло — 200 г.
- 4. Сметана — 200 мл.
- 5. Дріжджі сухі — 20 г.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Білокачанна капуста — 700 г.
- 8. Яйця — 3 шт.
- 9. Жовток — 1 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Cметану змішати з дріжджами, додати сіль, цукор і розм'якшене масло (150 г.).
Додати борошно, замісити тісто. Скачати тісто в колобок, проколоти в ньому кілька дірочок для повітря. Розділити на дві частини і поставити в холодильник на 1,5 години.
Капусту дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до появи золотистого кольору.
Зварити круто яйця, остудити і нарізати. Змішати з капустою.
Деко змастити вершковим маслом. Тісто розкачати, нижній шар товще, верхній - більш тонкий. Укласти нижню частину, потім начинку, накрити другим пластом тіста і злегка защипнути краї.
Збити жовток і змастити поверхню пирога. Запікати в розігрітій до 200°С духовці , поки скоринка пирога не стане темно- золотиста.