Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна холодильник випічка літо › Батончики з мюслі
Батончики з мюслі

Батончики з мюслі

Батончики c мюслі - це хороша альтернатива сучасним кондитерським виробам. Як правило, для виготовлення батончиків мюслі використовують вівсяні пластівці, які вважаються відмінним джерелом вуглеводів, які дають людському організму енергію. Користь батончиків мюслі обумовлена складом продукту, який збагачений великою кількістю вітамінів, а також іншими біологічно активними сполуками. Багато прихильників здорового способу життя і збалансованого харчування віддають свою перевагу такому продукту як мюслі. Домашні батончики мюслі виходять не тільки набагато смачніше, але й корисніше магазинних солодощів.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вершкове масло — 100 г.
  2. 2. Мед — 3 ст. л.
  3. 3. Цукор — 2 ст. л.
  4. 4. Вівсяні пластівці — 400 г.
  5. 5. Повітряний рис — 100 г.
  6. 6. Родзинки — 50 г.
  7. 7. Курага — 50 г.
  8. 8. Мигдаль — 50 г.
  9. 9. Гарбузове насіння — 30 г.
  10. 10. Соняшникове насіння — 30 г.
  11. 11. Кунжут — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 180°С. Злегка змастити маслом і застелити промасленим пекарським папером деко. У невеликій каструлі змішати вершкове масло, мед і цукор. Помішувати, нагріваючи на маленькому вогні, до розчинення цукру.

  2. Довести сироп до кипіння і трохи проварити, поки він злегка не загусне.

  3. У великій мисці змішати вівсяні пластівці, повітряний рис, родзинки, дрібно порізану курагу, мигдаль, кунжут, гарбузове та соняшникове насіння.

  4. Залити сиропом суміш сухих інгредієнтів і ретельно перемішати.

  5. Викласти суміш на деко і рівномірно розподілити. Ущільнити суміш, щоб вона не покришилася після підсушування. Запікати протягом 15 хвилин, до золотистого відтінку. Охолодити, залишити в холодильнику на 2 години. Розрізати на батончики.