![Квасолевий суп із чилі](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.b563ba31bdc9a998a552e7d0f4bf0417.350x350.jpeg)
Квасолевий суп із чилі
- 1. Квасоля червона — 175 г.
- 2. Вода — 1,25 л.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Морква — 175 г.
- 5. Часник — 2 шт.
- 6. Перець чилі червоний — 0,5 шт.
- 7. Бульйон овочевий — 1 л.
- 8. Помідори — 2 шт.
- 9. Стебло селери — 2 шт.
- 10. Петрушка — 1 ст. л.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Квасолю замочити в холодній воді на ніч. Злити воду, залити свіжу холодну воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин. Зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, варити протягом 2 годин.
Моркву і цибулю нарізати, часник подрібнити. Перець очистити від насіння, нарізати.
Влити бульйон в каструлю з квасолею, висипати овочі, довести до кипіння, накрити кришкою, варити протягом 30 хвилин.
Вийняти з каструлі половину овочів з бульйоном, перелити в чашу блендера, подрібнити до стану пюре. Повернути пюре в каструлю.
Помідори очистити від шкірки, для цього зробити надріз хрестоподібний, покласти на 10 хвилин в миску з окропом, після зняти шкірку, нарізати. Селеру також нарізати.
Додати в каструлю помідори і селеру. Тушкувати 10-15 хвилин, до м'якості селери, при необхідності додати воду або бульйон. Додати сіль і перець за смаком.