Картопляні зрази з грибами
- 1. Картопля — 1 кг
- 2. Гриби — 500 г
- 3. Масло вершкове — 30 г
- 4. Цибуля ріпчаста — 150 г
- 5. Яйце куряче — 1 шт.
- 6. Борошно пшеничне — 3 ст.л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Подрібнену цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати гриби, сіль, перець і тушкувати до готовності.
Картоплю помити, очистити, крупно нарізати і відварити. Коли картопля буде готова, повністю злити рідину. Додати масло і перець, потовкти до консистенції пюре. Дати охолонути, потім додати яйце і просіяне борошно (2 ложки), добре перемішати.
Картопляне тісто розділити на коржики, в центр кожного помістити грибну начинку, з'єднати і заліпити краї. Обваляти в решті борошна і смажити на середньому вогні на рослинній олії до золотистого кольору. Перед подачею на стіл полити сметаною і прикрасити листям петрушки.