![Желіцький суп](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.15dac675a460ecd0c0bff2b3d117a6ac.350x350.jpeg)
Желіцький суп
Батьківщиною супу з незвичайною назвою Желіцький є Угорщина, а саме, її південно-західний регіон. Желіцький суп - жирний, насичений, дуже густий, адже готується він з 3-х сортів м'яса і нагадує м'ясну солянку. Це не просто суп, а справжня м'ясна розкіш, його смак вас приємно здивує, ви відчуєте весь шарм тушкованого м'яса. А найголовніше, що не потрібно варити бульйон. Суп, в якому м'ясо попередньо обсмажується, а не вариться в бульйоні, за смаком виходить більш насиченим і цікавішим. Зелень кладеться за бажанням, замість ріпчастої цибулі можна взяти цибулю-порей. Традиційно угорці подають Желіцький суп з засипкою з булочних кульок.
- 1. Свинина — 150 г.
- 2. Телятина — 150 г.
- 3. Куряча печінка — 150 г.
- 4. Печериці — 100 г.
- 5. Корінь петрушки — 1 шт.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Сметана — 100 г.
- 8. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 9. М'ясний бульйон — 1,5 л.
- 10. Борошно — 2 ст. л.
- 11. Кріп — 1/2 пучка
- 12. Петрушка — 1/2 пучка
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Чорний мелений перець — за смаком
- 15. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Овочі очистити і промити. М'ясо і курячу печінку промити й нарізати скибочками.
Цибулю дрібно нарізати. Моркву нарізати півкільцями.
У каструлю з товстим дном влити олію, покласти цибулю, моркву і нарізаний корінь петрушки, смажити 4 хвилини.
Покласти скибочки м'яса, посолити і поперчити. Влити трохи бульйону так, щоб м'ясо тушкувалось, а не варилося. Тушкувати до напівготовності.
В кінці тушкування, коли рідина майже випариться, додати курячу печінку і промиті нарізані скибочками гриби. Додати борошно і перемішати.
Покласти сметану і нарізану зелень кропу і петрушки. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до готовності.