Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима легкий вечірка осінь › Запечений камамбер
Запечений камамбер

Запечений камамбер

Запечений камамбер з медом та горіхами – новий погляд гурманів на такий улюблений сир. Ароматний та теплий, ніжний та м’який – спершу тане на грінці, а потім на язиці. Готуйте його, коли хочеться смачненького для себе і коли приходять гості. Це ідеальна закуска, яка, крім того, вражає естетикою своєї подачі. А всі продукти замовляйте в один клік.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Сир Камамбер — 125г
  2. 2. Оливкова олія — 1ч.л
  3. 3. Гілочка розмарину — 1шт
  4. 4. Мед — 2ч.л
  5. 5. Мигдаль / Волоський горіх — 3ч.л.
  6. 6. Багет, крекери, грінки — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Виймаємо сир з обгортки й кладемо на деко. Робимо ножем неглибокі надрізи у вигляді решітки, щоб прорізати скоринку.

  2. Поливаємо оливковою олією та кладемо гілочку розмарину.

  3. Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духову піч і запікаємо протягом 10 хвилин.

  4. Виймаємо, кладемо на тарілку, прибираємо розмарин. Поливаємо медом і посипаємо товченими горіхами. Подаємо з багетом, грінками або крекерами.