Білий хліб "Чіабатта"
- 1. Борошно хлібопекарське — 500 г.
- 2. Морська сіль — 12 г.
- 3. Дріжджі сухі — 5 г.
- 4. Оливкова олія — 15 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно змішати воду (370 мл.) та дріжджі у великому посуді. Потім змішати з водою велику частину борошна, насипати сіль, борошно, що залишилося, для смаку можна додати до тіста трохи оливкової олії мішати виделкою чи вінчиком кілька хвилин та накрити ємність плівкою або кришкою настояти на півтори години. Після цього тісто потрібно викласти на стіл акуратно, щоб бульбашки газу з тіста не виходили. Розділити тісто на 2 частини.
Покласти на деко пекарський папір, посипати його борошном та обережно викласти тісто на борошно, формуючи овал. Посипати верх тіста рясно борошном та поставити в попередньо нагріту до 240°С духовку, поставивши туди ємність з 0,5 л. окропу. Випікати близько 40 хвилин.
Після випікання дістати з духовки, обов'язково покласти на решітку (для кращої вентиляції) та охолоджувати години півтори, нічим не накриваючи.