Овочеве рагу з куркою
- 1. М'ясо (куряче філе) — 500 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
- 3. Морква — 5 шт.
- 4. Цвітна капуста — 1 шт.
- 5. Зелений горошок (консервований) — 300 г.
- 6. Кукурудза (консервована) — 300 г.
- 7. Сметана — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець солодкий червоний (свіжий) — 2 шт.
- 10. Олія — 15 г.
- 11. Селера — 15 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Моркву та цибулю почистити. З перцю видалити зернятка. Після чого цибулю, моркву та перець необхідно дрібно порізати. Капусту розібрати на невеликі суцвіття та порізати невеликими смужками.
Обсмажити на невеликій кількості олії моркву, перець, цибулю та куряче м'ясо. Потім протягом 10-15 хвилин тушкувати на середньому вогні, постійно помішуючи.
Покласти на сковорідку, де тушкуються цибуля, перець, морква та куряче м'ясо, суцвіття капусти. Далі, протягом приблизно 3-5 хвилин, продовжити тушкувати страву на сильному воні, іноді перемішуючи. Потім, поступово збавляючи вогонь, тушкувати ще 10 хвилин під кришкою.
Додати до рагу кукурудзу, горошок та сметану. Посолити та залишити тушкуватися на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, не забуваючи помішувати. Рагу подавати на стіл гарячим.