Туніські рибні котлети з айолі
- 1. Філе білої риби — 900 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 200 г.
- 3. Часник — 12 шт.
- 4. Петрушка — 3 ст. л.
- 5. Кінза — 3 ст. л.
- 6. Кумин мелений — 1 ст. л.
- 7. Сіль — 2 ч. л.
- 8. Імбир мелений — 1 ч. л.
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- 10. Сухарі панірувальні — 6 ст. л.
- 11. Олія оливкова — 240 мл.
- 12. Яйце куряче — 1 шт.
- 13. Майонез — 1,5 ст.
- 14. Сік лимонний — 50 мл.
- 15. Паста томатна — 1,5 ст. л.
- 16. Паприка — 1,5 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування соусу "Айолі" необхідно в мисці змішати майонез, лимонний сік, 6 подрібнених зубчиків часнику, томатну пасту і паприку. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати до однорідної маси.
За допомогою блендера подрібнити філе до кашоподібного стану. Додати до рибного фаршу подрібнену цибулю, часник, петрушку, кінзу, кумин, сіль, чорний перець і імбир. Ретельно перемішати. Також додати сухарі та яйце.
Змочивши руки, зліпити із фаршу котлети, викласти котлети на деко, застелене харчовою плівкою.
Поставити сковороду на вогонь, влити оливкову олію, обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки, протягом 3 хвилин із кожного боку.
При подачі додати до котлет айолі.