Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська весна › Форель, смажена з мигдалем
Форель, смажена з мигдалем

Форель, смажена з мигдалем

Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Форель — 350 г.
  2. 2. Мигдаль — 20 г.
  3. 3. Олія соняшникова — 50 г.
  4. 4. Сіль — 2 г.
  5. 5. Борошно — 20 г.
  6. 6. Соєвий соус — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.

  2. Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.

  3. Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.