Гарбузові равіолі
- 1. Борошно грубого помолу — 200 г.
- 2. Олія оливкова — 4 ст. л.
- 3. Вода мінеральна — за смаком
- 4. Гарбуз — 400 г.
- 5. Цибуля ріпчаста — 1,5 шт.
- 6. Горіх мускатний — 5 г.
- 7. Куркума — 1 г.
- 8. Апельсини — 1 шт.
- 9. Помідори — 1 шт.
- 10. Сметана — за смаком
- 11. Кріп — 0,5 пучка
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.
Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.
Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.
Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.