Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська птиця осінь › Суп із машем і беконом
Суп із машем і беконом

Суп із машем і беконом

Цей суп готується досить швидко, основним його інгредієнтом є дуже багата білком бобова культура маш, іншими словами - боби мунг або золота квасоля. Ця бобова культура добре відома і популярна на Сході, в Індії та в Середній Азії. Вариться суп недовго, так як маш, що відрізняється від звичайної квасолі, вариться трохи більше півгодини, до того ж, його не потрібно попередньо замочувати. В результаті Ви отримаєте дуже апетитний і корисний суп із приємним горіховим запахом і м'яким смаком трав, який не залишить байдужим ні Вас, ні Ваших гостей.

Кількість порцій 8
Час приготування 55 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г.
  2. 2. Маш — 150 г.
  3. 3. Бекон — 200 г.
  4. 4. Помідори — 300 г.
  5. 5. Цибуля — 150 г.
  6. 6. Морква — 150 г.
  7. 7. Часник — 3 зубчика
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
  11. 11. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати куряче філе невеликими шматочками.

  2. Цибулю дрібно порізати.

  3. Моркву натерти на середній тертці.

  4. Помідори нарізати невеликими шматочками.

  5. Промити маш в холодній воді.

  6. Куряче філе залити водою і довести до кипіння. Додати маш. Посолити, поперчити за смаком і варити протягом 30 хвилин.

  7. Обсмажити на олії цибулю. Додати моркву і обсмажити разом з цибулею. Додати помідори і злегка обсмажити.

  8. Приготовану масу додати до філе і машу. Варити 7 хвилин.

  9. У каструлю додати часник, пропущений через прес. При необхідності суп посолити.

  10. На сухій сковороді обсмажити бекон з двох сторін.

  11. Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.

  12. Бекон нарізати.

  13. У тарілки налити суп, додати бекон і дрібно порізану зелень.