Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська літо › Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами
Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами

Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами

Для любителів сочевиці пропонуємо наступну страву – суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами. Оскільки сочевиця за своїм харчовим складом не поступається м'ясу, курячий бульйон можна замінити на овочевий відвар або молоко, в такому випадку суп буде вегетаріанським, при цьому дуже ситним і поживним. Не забудьте попередньо замочити сочевицю у воді на шість годин, так вона швидше звариться і буде м'якою. Для супу можете взяти будь-які дрібні макарони, які у Вас є: ріжки, пір'я, спіральки. При подачі присипати суп можна також зеленню кропу і тертим сиром. Він розплавиться і додасть супу вершковий смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Помаранчева сочевиця — 200 г.
  2. 2. Круглий рис — 2 ст. л.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Курячий бульйон — 1200 мл.
  5. 5. Дрібні макарони — 100 г.
  6. 6. Вершки — 100 мл.
  7. 7. Петрушка — 1 пучок
  8. 8. Мелений білий перець — 0,5 ч. л.
  9. 9. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сочевицю і рис промити, засипати в каструлю, залити водою і поставити на вогонь.

  2. Поки варяться крупи, цибулю очистити від лушпиння і нарізати дрібними кубиками.

  3. Коли вода закипить, закинути цибулю і варити до готовності сочевиці.

  4. Потім зняти каструлю і вміст збити блендером в пюре.

  5. Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.

  6. Додати макарони в суп. Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком, перемішати і поставити на вогонь. Варити 3-5 хвилин.

  7. При подачі посипати дрібно нарізаною петрушкою.