Шоколадний торт із фісташками і оливковою олією
- 1. Пудра цукрова — 80 г.
- 2. Фісташки — 110 г.
- 3. Борошно пшеничне — 25 г.
- 4. Цукор — 10 г.
- 5. Яйце куряче — 4 шт.
- 6. Олія оливкова — 215 г.
- 7. Вершки 35% — 500 г.
- 8. Шоколад — 300 г.
- 9. Какао-порошок — для прикраси
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 190°C. Для приготування тіста необхідно в мисці змішати цукрову пудру, попередньо подрібнені фісташки, всипати борошно, після, помішуючи додати 2 яйця. Окремо збити 2 білки з цукром поки маса не стане густою, додати її в загальну миску. Влити також 15 г. оливкової олії.
Викласти на деко папір, змастити маслом, розподілити тісто, має бути 2 маленьких коржа. Випікати в духовці протягом 12-15 хвилин. Після дістати із духовки, остудити коржі.
Розтопити на водяній бані шоколад з додаванням 200 г. оливкової олії. Вершки збити. Дати охолонути шоколадній масі до температури 38-40°C, потім додати вершки.
Розподілити по поверхні нижнього коржа половину шоколадної маси, накрити другим коржем, викласти так само другу половину шоколадної маси. Прибрати торт в холодильник. При подачі посипати торт какао-порошком.