Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Сангрія

Сангрія

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Кількість порцій 8
Час приготування 150 хв

  1. 1. Червоне сухе вино — 1,2 л.
  2. 2. Цукор — 5 ст. л.
  3. 3. Сік апельсина — 1 шт.
  4. 4. Апельсини — 2 шт.
  5. 5. Лимон — 1 шт.
  6. 6. Кориця — 1 паличка
  7. 7. Коньяк — 50 мл.
  8. 8. Газована вода — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

  2. Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

  3. Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

  4. Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.