Салат "Черепаха"
- 1. Куряче філе — 200 г.
- 2. Яйця — 4 шт.
- 3. Яблука — 250 г.
- 4. Цибуля — 150 г.
- 5. Сир — 100 г.
- 6. Волоські горіхи — 100 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Майонез — за смаком
- 9. Перець горошком — 2 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити куряче філе до готовності.
Остудити і дрібно нарізати.
Цибулю дрібно нарізати.
Залити його окропом, залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Яйця зварити. Відокремити жовтки від білків. Окремо білки і жовтки натерти на дрібній тертці.
Сир також натерти на дрібній тертці.
Яблуко натерти на тертці.
Подрібнити горіхи в блендері, залишивши цілими кілька штук.
На пласке блюдо викласти білки у формі овалу, трохи посолити, змастити майонезом.
На білки викласти філе, розрівняти, змастити майонезом.
Далі шар цибулі.
На цибулю викласти яблуко, змастити майонезом.
Столову ложку тертого сиру відкласти, решту сиру викласти на яблуко, змастити майонезом.
На сир викласти жовтки, змастити майонезом.
Посипати горішками зверху.
З цілих горіхів зробити лапи черепасі.
З сиру скачати голову черепахи, очі - горошини чорного перцю.