Салат "Морська зірка"
- 1. Картопля — 300 г.
- 2. Крабові палички — 200 г.
- 3. Огірки — 100 г.
- 4. Яйця — 2 шт.
- 5. Форель — 150 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Майонез — за смаком
- 8. Лимон (для прикраси) — 1 шт.
- 9. Петрушка (для прикраси) — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити картоплю "в мундирі" в підсоленій воді, до готовності. Остудити.
Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою.
Відварену картоплю почистити, натерти на дрібній терці.
Огірок натерти на дрібній терці.
Крабові палички порізати дуже дрібними шматочками.
Яйця почистити, натерти на дрібній терці.
Картоплю перемішати з 2-3 ст. л. майонезу. Викласти на пласку велику тарілку у формі п'ятикутної зірки.
Зверху картоплі викласти огірок, трохи посолити, полити майонезом.
Зверху огірків викласти крабові палички, трохи посолити, полити майонезом.
Яйця змішати з невеликою кількістю майонезу і дрібкою солі. Викласти зверху крабових паличок.
Далі необхідно покрити весь салат пластинками червоної риби.
Решту крабових паличок порізати дуже тоненькими шматочками товщиною 1-2 мм.
Розкласти нарізані палички по краю «щупалець» у вигляді «присосок».
Прикрасити салат часточками лимона і петрушкою.