Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима салати риба осінь › Салат із печінки тріски з грінками
Салат із печінки тріски з грінками

Салат із печінки тріски з грінками

У радянський період великою популярністю користувалася печінка тріски. Часи змінюються, однак ці рибні консерви як любили, так і люблять. Не дивлячись на те, що печінка тріски – сама по собі самодостатня і ситна закуска, це зовсім не виключає можливість приготувати з її участю оригінальні та смачні страви. Тому Вашій увазі салат із печінки тріски з грінками. Перед додаванням консервів в салатницю необхідно злити олію з банки. При бажанні можете кожен шматочок печінки обсушити на паперових серветках, щоб прибрати зайвий жир. Грінки виступають своєрідним «амортизатором» жирності салату: вони не тільки вберуть у себе сік, що виділився, але й урізноманітнять смак і консистенцію страви.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Печінка тріски консервована — 200 г.
  2. 2. Яйце куряче — 3 шт.
  3. 3. Кукурудза консервована — 170 г.
  4. 4. Майонез — 30 г.
  5. 5. Хліб — 120 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи злити рідину. Печінку тріски розім'яти виделкою.

  2. Деко застелити пергаментним папером. Хліб нарізати кубиками і підсушити 20 хвилин. Всі інгредієнти (крім грінок) з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити салат грінками.