Руляда з курки
- 1. Курка — 1 шт.
- 2. Часник — 3 зубчика
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Молоко — 2 ст.л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курку вимити, обсушити, розрізати вздовж черевця і відокремити шкіру від м'яса, намагаючись не порвати курячу шкіру. М'ясо відділити від кісток і обережно відбити, накривши пакетом.
Курячі кісточки покласти в каструлю, залити водою, покласти цибулину, морквину, посолити і зварити бульйон (після закипання зняти піну). Часник дрібно порізати.
Яйця збити з молоком, додати сіль і на розігрітій і змащеній маслом сковороді підсмажити тонкі яєчні млинчики.Часник дрібно порізати.
На столі або обробній дошці розкласти курячу шкіру, трохи посолити і зверху укласти відбиті пласти м'яса. М'ясо посолити і посипати дрібно порізаним часником.
Зверху укласти яєчні млинці і згорнути рулет, щоб начинка виявилася усередині. Рулет загорнути в марлю або полотняну серветку, перев'язати нитками і укласти в бульйон.
Варити руляду на маленькому вогні протягом 50-60 хвилин. Готовий рулет охолодити під легким пресом.
Прикрасити готову руляду як подпбається і подавати, порізавши скибочками.