Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима гриль європейська осінь › Свинина на грилі
Свинина на грилі

Свинина на грилі

М'ясо на грилі однозначно корисніше, ніж просто смажене. Воно не просочується маслом, як під час смаження. А також м'ясо на грилі зберігає набагато більше корисних речовин, ніж просто на сковорідці. Тому представляємо вам рецепт свинини в гірчиці на грилі. Зауважимо, що свинину можна замінити будь-яким іншим м'ясом, наприклад, куркою, якщо ви любите більш пісне м'ясо. Гірчиця ж надає йому особливого смаку. Подавати його можна з якимось гарніром, овочами або салатом. Чудовий рецепт м'яса, яке можна приготувати на сімейному пікніку!

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Свинна вирізка — 500 г
  2. 2. Сіль — 1 ч. л.
  3. 3. Гірчиця — 2 ст. л.
  4. 4. Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти гриль.

  2. Зробити в вирізці проріз гострим ножем (не прорізайте наскрізь).Розкрити вирізку, як книгу.

  3. Змастити вирізку з обох сторін гірчицею. Посипати з обох сторін сіллю і перцем.

  4. Смажити на грилі по 5 хвилин з кожного боку.

  5. Викласти вирізку на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 5-10 хвилин.

  6. Розрізати і подавати.