Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима блендер європейська › Перець, фарширований гречкою і сиром
Перець, фарширований гречкою і сиром

Перець, фарширований гречкою і сиром

Перець, фарширований сиром і гречкою, - досить проста у приготуванні, смачна вегетаріанська страва. Фарширований перець за цим рецептом виходить соковитим, просоченим ароматами спецій і топленого масла. А доданий на останньому етапі приготування сметанний соус із гірчицею і зеленню гармонійно додає свої фарби у смакову палітру страви. Дуже важливо обдати перці окропом. Ця нескладна маніпуляція робить їх більш м'якими. Цим ми прискоримо процес приготування в духовці. Адже начинка вже попередньо доведена до готовності. Перці потрібно фарширувати начинкою максимально щільно. Деко, на який викладають перці для запікання, бажано змастити маслом.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Перець солодкий — 4 шт.
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Крупа гречана — 150 г.
  4. 4. Чорний мелений перець — 0,5 ч. л.
  5. 5. Куркума — 0,5 ч. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Сметана — 150 г.
  8. 8. Вершкове масло — 5 ст. л.
  9. 9. Гірчиця — 1 ст. л.
  10. 10. Петрушка — за смаком
  11. 11. Кріп — за смаком
  12. 12. Сир адигейський — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для начинки перебрати і промити гречку. Моркву натерти на крупній тертці. Сир руками розтерти на дрібні шматочки.

  2. У сковороді розігріти 2 столові ложки олії і обсмажити протягом приблизно 5 секунд спеції: чорний перець, куркуму. Додати моркву.

  3. Через 5-7 хвилин додати сир, смажити 5 хвилин. Додати гречку. Посолити, ретельно все перемішати і залити водою в пропорції 1:2. Готувати під кришкою на дуже маленькому вогні до готовності.

  4. Перець помити, відрізати верхівку і видалити насіння. Обдати перці окропом. У гречку додати топлене масло (3 ст. л.). Нафарширувати перці начинкою. Поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 150°C.

  5. Для соусу в блендері змішати сметану, гірчицю і зелень. Готові перці рясно залити соусом. Відправити в духовку ще на 5 хвилин.