Пельмені з лососем і судаком
- 1. Тісто (не листкове) — 400 г.
- 2. Олія оливкова — 0,25 ст. л.
- 3. Судак (філе) — 150 г.
- 4. Лосось — 500 г.
- 5. Вершки 38% — 50 мл.
- 6. Яйце куряче — 2 шт.
- 7. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 8. Кріп — 2 стеблі
- 9. Морква — 15 г.
- 10. Цибуля-порей — 10 г.
- 11. Лавровий лист — 2 шт.
- 12. Часник — 1 шт.
- 13. Перець чорний горошком — 2 г.
- 14. Сіль — 35 г.
- 15. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Обробити рибу, витягнути кістки, філе нарізати маленькими кубиками. З голів, хвостів і кісток зварити бульйон, в якому будуть подаватися пельмені.
Субпродукти покласти в каструлю з холодною водою. Нарізати ріпчасту цибулю, цибулю-порей, моркву і подрібнити часник. Додати нарізані овочі в каструлю з рибою. Поставити каструлю на вогонь, додати сіль і перець за смаком, довести до кипіння, після зменшити вогонь до мінімуму. Варити рибний бульйон протягом 5 годин.
Для приготування начинки, до нарізаного філе, додати білки заздалегідь відварених яєць, 10 г. обсмаженої цибулі, влити вершки, оливкову олію, додати 2 гілочки кропу. Додати сіль і перець за смаком, ретельно все перемішати.
Тісто розкачати до товщини 1-2 мм., вирізати кружальця для пельменів з допомогою склянки. У центр кожного кружечка викласти начинку, згорнути навпіл, защипнути краї. Відварити пельмені в підсоленій воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа, а також 2 розчавленими зубчиками часнику і 3 гілочками кропу, протягом 5-6 хвилин.
Подавати пельмені в гарячому бульйоні, прикрасити зверху зеленню і тонкими скибочками часнику.