Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита іспанська весна › Печиво "Чуррос"
Печиво "Чуррос"

Печиво "Чуррос"

Часто в ритмі сучасного життя ми не можемо виділити годинку на приготування чогось смачного. Тому ми пропонуємо вам приготувати печиво «Чуррос», яке порадує ваших близьких, а також перенесе вас в жарку і темпераментну Іспанію. Адже чуррос це іспанська випічка, яку гарячі мачо люблять їсти на сніданок. Солодка випічка із заварного тіста просто тане в роті, чудово поєднується з міцною кавою або ж з чорним чаєм. Печиво приносить радість, відчуття свободи і жаркого сонечка над головою. Але самий привабливий факт про цю страву - це те, що на його приготування потрібно всього лише 20 хвилин. Здавалося, що ще можна спекти за такий проміжок часу? Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Вода — 2 ст.
  2. 2. Вершкове масло — 180 г.
  3. 3. Сіль — 1 ч. л.
  4. 4. Мука — 300 г.
  5. 5. Яйце — 6 шт.
  6. 6. Рослинна олія
  7. 7. Цукрова пудра
  8. 8. Кориця
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У воду додати сіль, довести до кипіння, покласти шматочки вершкового масла.

  2. У великій мисці змішати борошно з корицею. Швидко по частинах додати борошно в гарячу воду, зменшити вогонь і енергійно вимішувати однорідне заварне тісто. Вимішувати тісто, поки воно не буде відходити від стінок. Зняти каструлю з вогню.

  3. Яйця злегка збити, додати в тісто, продовжуючи збивати, поки воно не стане блискучим.

  4. Перекласти готове до випічки заварне тісто в кондитерський мішок (бажано з великою насадкою у формі зірки).

  5. У глибокій сковороді великого діаметру розігріти масло для фритюру. Видавити 4-5 витягнутих кільця тіста в гаряче масло, зрізавши тісто з насадки мокрим гострим ножем (або ножицями). Смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Дістати шумівкою і обсушити на паперовому рушнику. Потім посипати цукровою пудрою.