Вівсяне печиво з мигдалем та шоколадом
Ви зробили прекрасний вибір рецепта вівсяного печива з мигдалем та шоколадом. Ви зробите ще краще, якщо приготуєте його. Таке печиво буде відмінним перекусом, якщо ви дуже голодні. Воно відмінно впорається зі звірячим голодом. Адже, воно не тільки смачне, але і дуже поживне і корисне. Корисне в першу чергу через вміст у ньому таких корисних продуктів, як вівсяні пластівці, мигдальне борошно і мед. Ці продукти багаті клітковиною, білковими з'єднаннями і жирами, а також низкою вітамінів. Багато в них міститься мінеральних речовин таких, як залізо, магній, марганець, фосфор, йод, фтор, сірка, кальцій, калій, нікель та інші. А шоколад, що міститься в печиві, наповнить вас енергією і відмінним настроєм.
- 1. Борошно мигдальне — 180 г.
- 2. Пластівці вівсяні (швидкого приготування) — 165 г.
- 3. Банан — 1 шт.
- 4. Мед рідкий — 7 г.
- 5. Горіх мускатний мелений — 6 г.
- 6. Імбир тертий — 3 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Ванілін — 3 г.
- 9. Розпушувач для тіста — 3 г.
- 10. Шоколад чорний (70%) — 25 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно розігріти духовку до 180°С. Банан, мед, спеції (ванілін, горіх, мускатний мелений, розпушувач для тіста) та тертий імбир збити блендером, перетворивши на пасту.
Змішати мигдальне борошно, вівсяні пластівці, розпушувач та порубаний на дрібненькі шматочки шоколад (можна використовувати шоколадні краплі). Додати у вівсяний мікс бананову суміш, отримане тісто викласти невеликими порціями на деко, застелене пекарським папером.
Випікати 20-25 хвилин, дістати з духовки та дати охолонути на деко. Замість мигдального борошна можна з успіхом використовувати макуху від мигдального молока. Печиво смачніше в теплому вигляді.