Нохат шорак
- 1. Сухий нут — 2,5 стакана
- 2. Баранина або яловичина — 0,5 кг.
- 3. Кмин — 1 ч.л.
- 4. Сіль — 2 ч.л.
- 5. Чорний перець горошок — 3-4 горошка
- 6. Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- 7. Помідор — 2 шт.
- 8. Кайєнский перець — 0,5 ч.л.
- 9. Вода
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Замочити нут в теплій воді на не менше ніж 4 години. Перевірити рівень води через 2 години, додати ще води, якщо потрібно. Нут швидко вбирає воду, тому необхідно переконатися, що її достатньо. Коли він буде готовий, нут потрібно промити і покласти в скороварку.
Помістити шматки м'яса зверху нуту. Додати сіль, кмин, чорний перець і залити водою, щоб покрити м'ясо. Потрібно довести все до кипіння і зняти піну. Закрити кришку скороварки і готувати протягом 30 хвилин на середньому вогні.
Тим часом потрібно приготувати салат, який йде на верхню частину страви. Розрізати цибулю на кільця. Розрізати помідори таким же чином. Додати кайенський перець, сіль і добре перемішати.
Як тільки час пройшов (30 хвилин), потрібно вийняти м'ясо і нарізати його на дрібні шматочки. Помістити нут на велику тарілку, зверху покласти м'ясо і покрити цибулею і салатом з помідорів.