Грибна ікра
- 1. Цибуля ріпчаста — 0.5 кг.
- 2. Сіль кухонна — 300 г.
- 3. Гриби білі — 5 кг.
- 4. Олія — 250 мл.
- 5. Петрушка — 60 г.
- 6. Кріп — 60 г.
- 7. Яблочний оцет — 75 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Свіжі гриби почистити та ретельно промити в холодній проточній воді. Скласти гриби в кастрюлю, додати 800 мл. води та сіль. Варити на невеликому вогні 30 хвилин. Під час варіння кілька разів перемішувати гриби дерев'яною ложкою, зняти піну. Готові гриби повинні осісти на дно, а бульйон стати прозорим.
Шумівкою дістати гриби з кастрюлі та гарячими подрібнити у комбайні, пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем. Цибулю нарізати кружечками та підсмажити на сковороді до золотисто-жовтого кольору в олії. Пропустити через м'ясорубку та додати подрібнені гриби.
В отриману суміші додати оцет та дрібно посічену зелень кропу та петрушки. Добре перемішати та щільно покласти в стерильні півлітрові банки. Накрити стерильними кришками, стерелізувати в киплячій воді 45 хвилин та закрити. Зберігати у холодильнику.