Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима ковбаса обід весна › Міні лазанья
Міні лазанья

Міні лазанья

Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Фарш з яловичини — 500 г.
  2. 2. Ковбаса — 500 г.
  3. 3. Лазанья — 1 упаковка
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Тертий сир — 300 г.
  7. 7. Оливкова олія — за смаком
  8. 8. Вершкове масло — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.

  2. Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.

  3. У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.

  4. У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.

  5. Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.

  6. Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.

  7. Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.