Пшоняна каша з гарбузом
- 1. Гарбуз — 400 г.
- 2. Пшоно — 200 г.
- 3. Молоко — 1 л.
- 4. Родзинки — 3 ст. л.
- 5. Цукор — 3 ст. л.
- 6. Вершкове масло — 50 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Кориця — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Очистити від шкірки гарбуз і нарізати його невеликими шматочками.
Налити молоко в каструлю і довести до кипіння. Потім покласти в молоко шматочки гарбуза і проварити так 5-10 хвилин.
Додати в каструлю цукор, сіль і корицю.
Потім промити пшоно під водою і теж додати в каструлю. Ретельно перемішати і залишити варитися приблизно 15-20 хвилин.
Після чого зняти каструлю з вогню. Промити родзинки, додати їх до каші і перемішати.
Далі кашу перекласти у форму, призначену для духовки або ж розкласти її по глиняних горщиках.
Зверху на кашу покласти шматочки масла і щільно закрити кришкою або щільно замотати фольгою.
Поставити форму (або горщики) в духовку, розігріту до 180°C і готувати 30 хвилин.