Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита близькосхідна осінь › Мідії по-прованськи
Мідії по-прованськи

Мідії по-прованськи

Любителі морської їжі і гурмани будуть просто в захваті від такого рецепта приготування мідій. Та й в принципі будь-яка людина не зможе втриматися, щоб не спробувати дану страву. Мідії по-прованськи відмінно підійдуть, як страва для вечері. Прованс і морепродукти - це класика жанру. У цьому регіоні морепродукти дуже люблять і там їх вміють готувати по-справжньому. Тому даний рецепт прямо з Провансу. Мідії, тушковані в томатному соусі з додаванням інших ароматних інгредієнтів таких, як часник і селера - це не те слово смачно. А аромат мідій не зможе залишити в спокої ні одну ситу душу. Адже, навіть якщо ви не голодні, вдихнувши аромат готової страви, ви вже не втримаєтеся, щоб не з'їсти її - це ми вам гарантуємо.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Біле вино — 200 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Мідії — 1 кг.
  4. 4. Помідори — 2 шт.
  5. 5. Часник — 4 зуб.
  6. 6. Петрушка — за смаком
  7. 7. Чилі — 1 шт.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
  10. 10. Чебрець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити цибулю, нарізати кільцями і пасерувати в сковороді з перцем чилі. Додати чебрець.

  2. Помідори обробити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати невеликими шматочками і додати в цибулю. Також додати часник.

  3. Потім в сковороду влити вино і дати покипіти кілька хвилин, також додати мідії, в кінці посолити і поперчити.