![Мариновані печериці](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.f8ee35f203e0c1b92a62f656d82eb060.350x350.jpeg)
Мариновані печериці
- 1. Білий оцет — 1 л.
- 2. Сухе біле вино — 250 мл.
- 3. Сіль — 1 ст. л.
- 4. Печериці — 1 кг.
- 5. Часник — 2 зубчика
- 6. Зелень кропу — 1 ст. л.
- 7. Цедра лимона — 3 широких смужки
- 8. Лавровий лист — 1 шт.
- 9. Оливкова олія — 500 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Печериці почистити, порізати навпіл. Часник тонко порізати.
Подрібнити зелень, зняти цедру з лимона. Змішати оцет, вино, цедру лимона і половину кількості солі в каструлі. Нагріти, але не дати закипіти. Додати печериці, дати закипіти на повільному вогні і при слабкому кипінні готувати хвилин 5 або поки не стануть м'якими.
Відкинути на друшляк. Поки киплять печериці у великій ємності змішати часник, зелень, лавровий лист і сіль, що залишилася.
У ємність з пряною сумішшю додати ще гарячі печериці. Добре перемішати. Відправити гриби в суміш у гарячу стерилізовану банку. Нагріти олію, гарячою олією дуже акуратно залити гриби.
Має вистачити, щоб повністю покрити печериці (але повинно залишитися приблизно 1 см. до кришки). Відразу ж закрити кришкою. Перевернути. Дати охолонути.