Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита мигдаль › Мандариновий рулет із листкового тіста
Мандариновий рулет із листкового тіста

Мандариновий рулет із листкового тіста

Приємно, коли завжди є під рукою легкий рецепт десерту. Ви завжди можете приготувати його до будь-якого зручного випадку. А що, якщо такий десерт не тільки дуже смачний, але і корисний? Тоді приємно подвійно. На перший погляд нічим непримітний рецепт рулету насправді дуже корисний. У ньому досить багато вітамінів. Взяти хоча б мандаринову кірку. Всім відомо, що вона навіть більш корисна, ніж самі мандарини. У першу чергу, вона багата вітаміном С. Крім того, в помадці для рулету використовується кориця. Відома вона теж далеко не тільки своїми ароматом. У кориці також дуже багато корисних речовин. Так що десерт у вас вийде і смачний, і корисний.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Листкове тісто — 400 г.
  2. 2. Мармелад мандариновий — 350 г.
  3. 3. Мигдаль — 150 г.
  4. 4. Жовток — 1 шт.
  5. 5. Цукор — 150 г.
  6. 6. Молоко — 250 мл.
  7. 7. Мандарин — 1 шт.
  8. 8. Кориця — 1 ч. л.
  9. 9. Масло вершкове — 1 ст. л.
  10. 10. Борошно кукурудзяне — 2 ч. л.
  11. 11. Вода — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листкове тісто розморозити і розкачати в прямокутник товщиною 3 мм.

  2. Мармелад тонко нарізати, мигдаль посікти. Перемішати і цією сумішшю посипати тісто.

  3. Краї тіста змастити жовтком. Згорнути пласт тіста і скріпити краї.

  4. По верху рулету зробити надрізи. Покласти рулет на деко, вистелене пергаментом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

  5. Нагріти молоко з цукром, мандаринової кіркою, вершковим маслом і корицею.

  6. Кукурудзяне борошно розвести водою, додати в кипляче молоко, трохи прокип'ятити і вийняти кірку

  7. Гарячою помадкою полити готовий рулет.